Maaltijdbezorger onderuit bij botsing

13

Zondagavond vond er op de Hogewoerd ter hoogte van de Plantage een aanrijding plaatst tussen een maaltijdbezorger op een scooter en een automobilist.

De bestuurder van de scooter is in de ambulance onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Wiens schuld de aanrijding was, wordt nog uitgezocht.

Delen

13 reacties

  • Ingeborg Mol

   Nadir Tiberkanine ja en die moet zich ook aan de snelheid houden. Het is een feit dat die bezorgers te hard vaak rijden ook omdat ze snel het eten willen bezorgen maar een ongeluk zit dan in een klein hoekje. Hoop trouwens dat het goed gaat met deze jongen en ook de bestuurder van de auto!

 1. Waarom reed die auto aan de linkerkant van de straat? Zo te zien zat hij/zij zowat op de stoep! Dit is toch Leiden en niet Oxford? Voor de reaguurders hier lijkt de schuldvraag al te zijn beantwoord door met wat algemene wijsheidjes te strooien. Ze vergeten dat er ook veel automobilisten die te hard rijden en bochten afsnijden. De gevolgen daarvan zijn doorgaans veel ingrijpender.
  De geringe deuk in de auto wijst er niet op dat de maaltijdbezorger harder dan toegestaan heeft gereden. Gelet op de foto lijkt het erop dat de auto weliswaar van rechts kwam, maar aan de hele verkeerde kant van de weg zat, waardoor de maaltijdbezorger de auto te laat heeft kunnen zien. Als de maaltijdbezorger naar rechts was afgeslagen, was het een frontale botsing geweest omdat de automobilist zo te zien voor spookrijder speelde. Maar…: foto’s geven vaak een vertekend beeld.

  • Tuinman, U moet gaan solliciteren bij de ongevallendienst van de Politie!! Met uw expertise zullen veel zaken direct opgelost zijn. Zelfs de Politie hoeft dan niet meer ter plaatse te komen , immers uw diagnose van het beschikbare fotomateriaal zal afdoende zijn voor afhandeling van dergelijke ongevallen.

   • U leest verkeerd, Jack. Ik schrijf: “foto’s geven vaak een vertekend beeld”. Ik reageer op de vele bijdragen op dit bericht waarbij al bij voorbaat naar de maaltijdbezorger wordt gewezen als schuldige. Op basis van de foto zou je ook andere conclusies kunnen trekken.

    • Een Leids burger op

     Als men de ware oorzaak niet weet is het beter om überhaupt helemaal geen speculaties te gaan doen en kan zo’n tuinman beter onkruid gaan wieden.

 2. Henk De Graaf

  Ga maar eens op de lange mare staan bij de brug, komen ze van de beestenmarkt over de oude vest aanrijden en rijden zonder te remmen of te stoppen bij de kruising lange mare/oude vest gewoon door! Stelletje krankzinnigen!

Je bent nu offline