Nieuwe seizoen en Wildernis bij LIVE071

Zondag was de eerste uitzending na de zomervakantie vanuit de studio van Sleutelstad. Maarrrrr…. de uitzending was gevuld met items die we vorige week hebben opgenomen tijdens het prachtige Wildernis Festival 2016. Luister naar interviews met Leontine De Reede van Gebr de Nobel, Peter Visser van Cultuur071 en @muziekgezien, Peter Knoppert van SummerJazz en Francis de Souza van De X. En livemuziek van Matt Winson en Meneer van Dalen, opgenomen backstage op het festival in de Luukse camper van Lucas Meijers.

En mocht dat nog niet genoeg rede zijn om te luisteren… We introduceren ook de nieuwe interactieve hitlijst van popmuziek uit Leiden, Stad van Ontdekkingen. Luisteren dus!!! Elke zondag van 20:00 tot 22:00 op Sleutelstad Fm.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/281448623″]

Advertentie

Cultuur Live071


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×