(Foto: CDA Leiden).

Politiek café CDA Leiden met Jos Wienen over vluchtelingen

Woensdagavond 7 september organiseert het CDA Leiden in café-restaurant Einstein een politiek café met als thema ‘Vluchtelingen: kansen en uitdagingen voor de gemeente’. Tijdens de avond zal de Katwijkse burgemeester Jos Wienen zijn visie geven op de kansen en uitdagingen voor gemeenten bij de opvang van Vluchtelingen. Wienen is naast burgemeester van Katwijk, ook voorzitter van de commissie Asiel en Integratie van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG).

Naast Wienen zal ook fractievoorzitter Klaas de Vries van het CDA Leiden ingaan op de opvang van vluchtelingen en statushouders in Leiden en een toelichting geven op de inbreng van de CDA-fractie is dat debat.

De locatie van het politiek café is Etablissement Einstein (Nieuwe Rijn, 19). De inloop start om 19.30 en om 20.00 uur zal Jos Wienen beginnen met zijn lezing.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×