(Foto: PR).

Soupsurfer voert extra actie voor statiegeldpetitie

Plastic Soup Surfer Merijn Tinga gaat om extra aandacht te genereren voor zijn statiegeldpetitie online actie voeren voor zoveel mogelijk handtekeningen. Tinga gaat daarvoor gebruik maken van van de applicatie ‘Thunderclap’. Daarmee kan een tweet, Facebook- en Tumbler-bericht worden klaargezet om de actie te ondersteunen.

Alle berichten worden op dinsdag 27 september om 12.00 uur verzonden. Het bericht overspoelt de social media platforms op die manier als een donderslag bij heldere hemel, waardoor de kans groot is dat de actie ’trending topic’ wordt.

Tinga stak bijna twee weken geleden de Noordzee over naar Engeland op een kiteboard gemaakt van petflesjes. De oversteek slaagde, alleen niet in een recordtijd. Daarvoor gooide het weer roet in het eten. Nu gaat Tinga’s aandacht uit naar deel twee van de actie, het verzamelen van de 40.000 handtekeningen die nodig zijn om de uitbreiding van statiegeld op de agenda van de Tweede Kamer te krijgen. Momenteel staat de teller op ruim 9.100 handtekeningen.

Wie Tinga wil helpen met zijn handtekeningenactie kan nu al een bericht klaarzetten voor 27 september. Dat kan via de volgende link: https://www.thunderclap.it/project/47083-plastic-soup-surfer

Zelf de petitie tekenen kan via https://petities.nl/petitions/uitbreiding-van-statiegeld-op-kleine-pet-flesjes?locale=nl

Advertentie

Leiden Plastic Soup Surfer


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×