(Foto's: Ton Laven).

Ekdom signeert boek met verborgen schatten

Hidden Treasures. Zo heeft het boek dat Radio 2-dj Gerard Ekdom schreef. Afgelopen zaterdag signeerde hij bij boekhandel De Kler op de Breestraat. In het boek schrijft de dj over ‘vergeten hits’ van zijn favoriete artiesten. Bij het boek hoort ook het gelijknamige soundbook bestaande uit vier cd’s met daarop 80 van de vergeten liedjes.

melle_ekdomOnze eigen dj en fan Melle Tuik liet die gelegenheid ook niet zomaar voorbij gaan. Hij scoorde niet alleen een gesigneerd exemplaar van het boek, maar ook een selfie en natuurlijk een door Ekdom ingesproken jingle. “Op zo’n moment ben ik gewoon weer een jongetje dat fan is. Gerard Ekdom z’n nieuwe CD-boek gekocht en laten signeren, een ongegeneerde selfie én een jingle laten inspreken!”

ekdom2

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×