Opname-apparatuur Sleutelstad ontvreemd

Vorige week zaterdag, 24 september, is een van onze opname-microfoons verdwenen. Deze is voor het laatst in gebruik geweest bij roeivereniging Die Leythe waar toen de huldiging plaatsvond van Karolien Florijn en Gert Jan van Doorn voor hun successen op EK en WK. Ze werden daarbij toegesproken door wethouder Sport, Paul Dirkse. Op het geheugenkaartje van de opname microfoon staan ook opnames van de huldiging.

flashair

De microfoon is antraciet van kleur. Het merk is Yellowtec, type iXm. Het serienummer is 15000227. Dit serienummer staat niet op de microfoon maar kan met software worden uitgelezen. In de microfoon zit een wit geheugenkaartje van het merk Toshiba, type Flash-air.

De microfoon was voorzien van een zwarte plopkap die was bedrukt met de teksten Yellowtec en Sleutelstad 93.7 FM. Het geheel zat in een zwarte leren etui.

Wie weet waar deze microfoon nu is. Je hebt er niets aan als je niet professioneel met gesproken interviews bezig bent en wij zijn erg gedupeerd. Dus graag inleveren bij ons of bij de Politie in Leiden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×