T-rex oog in oog met mega mensfiguur

T.rex komt oog in oog te staan met de 35 meter hoge mensfiguur van CORPUS. Bezoekers aan CORPUS maken een enerverende ‘reis door het lichaam’

Een enerverende ‘reis door de mens’

In CORPUS beleef je in 55 minuten een spectaculaire ‘reis door de mens’. Dat is uniek in Nederland, zelfs in de hele wereld. Nergens anders krijg je zo’n bijzonder doorkijkje in het functioneren van de mens. Je leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden. Veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven, dat is het motto van CORPUS!

Plan je bezoek!

CORPUS werkt met tijdsloten dus het is belangrijk op tijd te boeken. Begeleid door een audiotour, beschikbaar in 8 talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch en Chinees) beleef je in groepen van maximaal 16 personen vervolgens de ‘reis door de mens’. Het is dan net alsof je in je eigen lichaam loopt. Je gaat bij de knie het lichaam in en komt aan het einde van ‘de reis’ bij de hersenen weer naar buiten. Hierna kun je in je eigen tempo je weg vervolgen door onze ‘mijn CORPUS’, het interactieve deel van CORPUS. Hier vind je een schat aan informatie over het menselijk lichaam. Ook kun je hier allemaal leuke testjes doen en uitdagende games spelen

Corpus  ©Frank van Beek

Corpus ©Frank van Beek

Een kado voor jezelf

Naast de ‘reis door de mens’ en ‘mijn CORPUS’ heeft CORPUS twee horecagelegenheden waar een keur aan heerlijke broodjes, verse vruchtensappen en verantwoorde tussendoortjes geserveerd worden. In de Kadowinkel op de begane grond kun je terecht voor leuke gadgets en interessante boeken. Allemaal binnen het thema van het menselijk lichaam natuurlijk! . Een gemiddeld bezoek aan CORPUS duurt 2 ½ uur.

Advertorial Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×