Amsterdammer beroofd in Narmstraat

Twee nog onbekende mannen hebben in de nacht van zaterdag op zondag in de Narmstraat een 24-jarige Amsterdammer van enkele persoonlijke eigendommen beroofd. Daarbij liep het slachtoffer ook enkele klappen en schoppen op.

Het slachtoffer fietste zondagochtend om 5.10 uur door de Narmstraat toen een onbekende man hem plotseling vastpakte en enkele klappen gaf. Samen met een tweede verdachte beroofden zij de Amsterdammer. De verdachten, mannen met een licht getinte huidskleur, gingen er na de beroving op de fiets van het slachtoffer vandoor.

De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. Die kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×