(Foto's: Chris de Waard).

Geslaagde Open Asieldag bij Stevenshage

Afgelopen zaterdag hield Dierentehuis Stevenshage open huis. Tijdens de jaarlijkse Open Asieldag was er weer van alles te beleven. Hoogtepunt waren demonstraties met speurhonden. Vooral jachthond Tommy trok veel bekijks.

Explosievenhond Tommy in actie tijdens de Open Asieldag.

Na een verblijf in het asiel werd Tommy vorig jaar tijdens de Open Asieldag gespot door de trainster die toen een demonstratie kwam geven. Ze adopteerde Tommy en ging ook met hem aan de slag om van hem een echte speurhond te maken. Met succes. Tommy werkt nu als anti-explosievenhond op Schiphol en heeft al verschillende certificaten behaald.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×