Politie zoekt getuigen van beroving in flat Jan Luykenlaan

Een 21-jarige vrouw is afgelopen nacht rond 1.30 uur van haar portemonnee  beroofd. Dat gebeurde in de kelder van een flat aan de Jan Luykenlaan. De vrouw werd bij een van de kelderboxen plotseling van achteren door een onbekende man hardhandig vastgepakt en geslagen. Nadat de dader de portemonnee van de vrouw te pakken had, ging hij er in onbekende richting vandoor.

Signalement
Het gaat om een man van ongeveer 19 tot 23 jaar oud met een normaal postuur. De man sprak Nederlands met een accent en hij droeg tijdens de beroving een witte sjaal en een korte dikke zwarte jas met capuchon. Verder droeg hij donkere handschoenen, een zwarte broek en was de kleding voorzien van rode accenten.

Oproep getuigen
De politie zoekt mensen die woensdag 12 oktober rond 1.30 uur iets verdachts hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Jan Luykenlaan wat mogelijk met de beroving te maken kan hebben. Wie meer informatie heeft, wordt verzocht te bellen met de recherche in Leiden via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×