(Foto's: KJfotografie / Koen Jongen).

Traumahelikopter en brandweer ingezet bij medische noodsituatie

Vanmiddag zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een medische noodsituatie in een woning aan het Pergolesipad in Leiden. Politie, brandweer en ambulancedienst kwamen ter plaatse en ook een traumahelikopter kwam ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren. De brandweer kwam met een ladderwagen om het slachtoffer uit de flatwoning op straatniveau te brengen.

Nadat het slachtoffer veilig beneden was, vertrok een spoedtransport begeleid door vijf motorrijders van de politie naar het het ziekenhuis. Een MMT-arts is meegereden met de ambulancedienst om hen onderweg te kunnen ondersteunen. De MMT-arts zal later worden opgehaald door het personeel van de traumahelikopter.’

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×