Natalie Wanga (links )bij haar installatie als raadslid in mei 2014. (Archieffoto: Chris de Waard).

Natalie Wanga terug in de raad voor Leidse SP

Op 10 november keert Natalie Wanga terug in de Leidse gemeenteraad. Wanga kwam in mei 2014 voor de SP in de raad, maar ging in december 2015 met ziekteverlof om een operatie te ondergaan. Er volgde een langdurige herstelperiode.

Inmiddels is Wanga volledig hersteld en keert nu terug als woordvoerder leefbaarheid en omgevingskwaliteit, duurzaamheid en milieu. In de commissie Leefbaarheid en Bereikbaarheid zal ze naast met fractievoorzitter Julian van der Kraats zitting nemen. Van der Kraats blijft woordvoerder voor alles wat met verkeer en vervoer, veiligheid en bestuur en dienstverlening te maken heeft.

Wanga laat weten ontzettend blij te zijn dat ze weer gezond is en zich weer helemaal in kan zetten voor de SP, “Daar heb ik heel erg naar uitgekeken. Ik ga nu verder in een andere commissie dan die ik eerder deed, om op die manier de continuïteit van de rijdende trein in de fractie te garanderen. Ik krijg dan ook de gelegenheid om met een frisse blik een bijdrage te leveren aan de thema’s bij Leefbaarheid en Bereikbaarheid.”

Wanga werd tijdens de langdurie verlofperiode vervangen door Antoine Theeuwen. die blijft bij de SP-fractie als duoraadslid.

 

Advertentie

Leiden Politiek


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×