Concertzaal Vrijplaats Leiden bijna binnen bereik

Het gaat goed met de crowdfundingactie Hart voor de Zaal van de Vrijplaats Leiden. Tien dagen na de start van de actie waarmee de vrijplaatsorganisatie 28.000 euro wil ophalen voor een goed geïsoleerde concertzaal in het pand aan de Middelstegracht is al driekwart (73%) van het benodigde geld binnen. In totaal hebben 165 donateurs 20.615 euro bijgedragen.

Het geld van de crowdfunding is overigens niet voldoende voor het realiseren van de concertzaal. Het gaat om ongeveer de helft van het benodigde geld. De andere helft wordt betaald door bijdragen van fondsen. Toch hoopt de vrijplaats meer dan de helft van het geld op te halen, zodat met het fondsengeld andere wensen kunnen worden gerealiseerd.

De actie loopt nog 39 dagen. Begin december is dus duidelijk hoeveel er precies is opgehaald. Om de opbrengst te stimuleren worden er bijna elke dag bijzondere items geveild. Het gaat daarbij om exclusieve giften van bevriende festivals, bands en artiesten. Hou daarvoor de Facebook-pagina van de vrijplaats in de gaten.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×