Politie nog altijd op zoek naar getuigen straatroof in Voorschoten

De politie os nog steeds op zoek naar de daders van een straatroof in Voorschoten. Daar werd op 5 oktober om 20.10 uur een 59-jarige vrouw van haar schoudertas beroofd. Dat gebeurde op de Admiraal de Ruytersingel. De daders, twee jonge jongens, gingen er op de fiets vandoor.

Het slachtoffer had rond 20.00 uur boodschappen gedaan in een supermarkt aan het Planciusplantsoen. Vervolgens liep de vrouw via de Jan Evertsenlaan richting de Admiraal de Ruytersingel. Plotseling werd er hard aan haar schoudertas gerukt, waardoor ze ten val kwam. De straatrover rende met de tas in de richting van de Abraham van der Hulstlaan en sprong daar achter op de fiets van een mededader.

Omdat het allemaal zo snel ging is er maar een summier signalement van de daders beschikbaar.

De dader die het slachtoffer van haar schoudertas beroofde, droeg donkere kleding en had een capuchon op. De jongen op de fiets droeg ook donkere kleding en had vermoedelijk een petje op. Verder had hij een grote rugzak op zijn rug met opvallende witte veters. De twee gingen er via de Abraham van Hulstlaan vandoor. Daar zijn zij uit het zicht verdwenen.

Oproep getuigen
De politie zoekt mensen die getuige zijn geweest van deze straatroof of die meer informatie hebben over de twee daders. Wie meer informatie heeft, kan bellen met de recherche Leiden via 0900-8844 of anoniem met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Sleutelstad Voorschoten


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×