(Foto's: AS Media).

Weer aanrijding in tunnel A4 bij Leiden

Vrijdagmiddag zijn rond 16.30 uur drie auto’s op elkaar gebotst in de tunnel in de A4. Op de rechter rijbaan ging het mis in het Limesaquaduct tijdens een langzaam rijdende file. In het inmiddels beruchte aquaduct gebeuren sinds de opening ervan veel aanrijdingen. Door het ongeval ontstond een flinke file die al snel opliep naar zo’n 13 km.

Bij de aanrijding vielen geen gewonden. Wel raakte de voertuigen flink beschadigd. Daar zat ook een bijzonder model bij. Een oldtimer van het merk Volvo. Twee van de drie voertuigen konden niet op eigen kracht verder en zijn door een bergingsbedrijf weggesleept.

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×