Vrijdag ging het elfde Leiden International Film Festival van start. (Foto's: Emile van Aelst).

LIFF voegt Extra Midnight Special toe aan programma

Het elfde Leiden International Film Festival is afgelopen vrijdag van start gegaan. Tot en met 6 november wordt in de Leidse bioscopen een bomvol programma gepresenteerd. Hoewel er al een recordaantal aan films wordt vertoond, heeft de organisatie besloten nog een Extra Midnight Special aan het programma toe te voegen. In de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 november is de film Nocturnal Animals te zien.

De opening van het festival vond vrijdag plaats in zowel Trianon als de Stadsgehoorzaal. In Trianon voor publiek met een kaartje en voor de genodigden en sponsors in de Stadsgehoorzaal. Na het openingswoord door de festivaldirecteur Alexander Mouret, werd  er een stand-up comedy voordracht gegeven door Greg Shapiro. Daarin veegde hij onder andere de vloer aan met Donald Trump.

het Leiden International Film Festival is tegenwoordig één van de belangrijkste filmfestivals in Nederland voor films op het grensvlak van arthouse en mainstream cinema. LIFF duurt nog tot en met zondag.

 

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×