(Foto's: Chris de Waard).

Open Dag K&G University met Kidskorps en Superkids

Het was gezellig druk afgelopen zaterdag tijdens de eerste editie van de open dag van de K&G University. Dat is een doorontwikkeling van de reguliere open dagen die Leidse show- en marchingband altijd al gaf. Wat professioneler, met lessen algemene muzikale vorming door een muziekleraar en showtjes van het Kidskorps.

Chris de Waard ging langs op de Open Dag en maakte bovenstaande radioreportage.

Dat Kidskorps is pas een maand geleden opgericht voor de jongste leden die een instrument leren te bespelen. Wie goed genoeg is stroomt op termijn door naar het jeugdorkest  Jong K&G. Voor de allerkleinsten zijn er de Superkids. Op zaterdagen kunnen kinderen van 5 tot en met 7 jaar spelenderwijs kennis maken met de muziek.

 

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×