(Foto's: AS Media).

Brandweer oefent in centrum van Leiden

Een hoop mensen zullen gisteren vreemd opgekeken hebben toen ze in de buurt van de Aalmarkt werden geconfronteerd met afgesloten straten, brandweerwagens en een reddingsactie waarbij een auto uit het water werd getakeld.

De grote oefening vond plaats aan de Stille Mare. De gehele ochtend werden verschillende scenario’s nagespeeld. Het uit het water halen van een voertuig en het redden van een bekneld persoon uit een autowrak.

Het oefenterrein was ruim afgezet zodat de brandweer genoeg ruimte had om de oefeningen uit te voeren. De oefeningen trokken veel bekijks.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×