De woning aan de Sweelincklaan liep veel schade op. Bij toeval is het ook nog eens het ''oude' eerste eigen huisje' van fotograaf Ricardo Bakker, zoals hij zelf op Facebook meldt. (Foto: Ricardo Bakker).

Brandweer zoekt katten na woningbrand

Bij een brand donderdagmorgen aan de Sweelincklaan is een zoektocht naar drie katten gestart. De brand ontstond rond 7.00 uur vanmorgen. De bewoner kon het huis tijdig verlaten, maar had geen tijd om de katten mee te nemen.  De brandweer had de brand snel onder controle en ging daarna op zoek naar de katten.

Naast een gewone ambulance was er ook een dierenambulance ter plaatse om de katten op te vangen. De dieren werden na enige tijd gezond teruggevonden.

Brandweer zoekt katten in woning na brand, Sweelincklaan in Leiden
De drie katten werden veilig teruggevonden. (Foto: AS Media).

112 Sleutelstad


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×