Politie brengt particuliere camera's in beeld

camerasCamerabeelden helpen de politie bij het oplossen van inbraken, overvallen en andere misdrijven. Daarom is de politie ook in Leiden op zoek naar camera’s die beelden maken van de openbare ruimte.

Wie één of meer camera’s bij zijn of haar woning of bedrijfspand heeft hangen, kan dat doorgeven aan de politie. Als er iets gebeurd in de buurt van een plek waarvan de politie weet dat er camera’s hangen, wil de politie de beelden graag zien om te kijken of er relevante informatie op is te zien.

De politie kijkt dus niet live mee met de camera’s, maar inventariseert alleen waar ze hangen.

Een camera aanmelden kan via www.politie.nl/cib of via de wijkagent.

112 Sleutelstad Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×