Vrijdagmiddagborrel draagt bij aan gemotiveerde werknemers

Er zijn veel manieren om een bedrijf écht succesvol te laten zijn. Een van de randvoorwaarden is goed personeel. Gemotiveerde mensen die net even wat harder lopen dan je kan verwachten. Dat bereik ja niet alleen met het betalen van een goed salaris. Net zo belangrijk is bijvoorbeeld de werksfeer.

Werkgevers kunnen ontzettend veel doen om bij te dragen aan een leuke onderlinge sfeer. Niet alleen door de manier van leidinggeven, maar ook door het organiseren van leuke uitjes of bijeenkomsten voor het personeel. Ook wekelijkse vrijdagmiddagborrel draagt merkbaar bij aan de manier waarop personeel met elkaar omgaat. Onder het genot van een hapje en drankje ontmoet het personeel nieuwe werknemers en halen ze banden aan met hun bestaande collega’s. Die positieve sfeer vertaalt zich in een hogere motivatie.

Zelf een vrijdagmiddag borrel organiseren voor een groep van beperkte omvang is niet al te ingewikkeld. Hapjes kun je eenvoudig zelf maken met goed keuken gereedschap. Er zijn allerlei professionele friteuses verkrijgbaar die zich uitstekend lenen voor dit type gebruik op kantoor of in het bedrijfsrestaurant of kantine.

Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×