Grote merken op Hifi Show Number One

Alweer voor de derde keer houdt Number One een grote ‘Number One Hifi Show’ in het Holiday Inn Hotel in Leiden. Op zaterdag 19 en zondag 20 november zijn er talloze audiomerken aanwezig op de 1.200 vierkante meter tellende show die is verdeeld over 13 zalen. Op de vorige edities kwamen steeds zo’n 2.000 bezoekers af op de meer dan 50 door de importeurs gepresenteerde merken.

Merken

Tijdens de hifishow kan muziek beluisterd worden op audiosets van onder andere de merken Accuphase, AudioVector, Anthem, Astell & Kern, Audio Physic, Audiolab, AudioQuest, Barco, Bluesound, Castle, Chord Cables Company, Clearaudio, Cyrus, Cocktail Audio, Dynaudio, Elac, Golden Ear, Innuos, Monitor Audio, Meze, MOON, Myryad, Naim, Paradigm, Primare, Pro-Ject Audio, Q Acoustics, Quad, Transrotor, T+A, Yamaha.

Verder laat Isotek horen wat lichtnetverbetering doet, Sbooster demonstreert wat een nieuwe voeding betekent en Rivasono neemt de bezoekers mee in de wereld van de betere akoestiek. Ook is er aanbod van hoofdtelefoons, hifitijdschriften, audiofiele cd’s en vinyl.

number-one-hifi-show-foto-entrance-holiday-inn-2Muziek Streamen en meer

Ook voor wie muziek wil streamen is er van alles te ontdekken. De nieuwste producten bekijken en beluisteren kan tijdens demonstraties met streaming, platenspelers, Dolby Surround en Multiroom. Bij een aantal merken zijn medewerkers van de fabrikanten aanwezig.

nr1Prijzen winnen

Wie langskomt en zich registreert, maakt kans op mooie Hifi prijzen. “We hebben ook dit jaar weer een ruim gevulde prijzenpot,” zegt Vincent van Nimwegen van Number One dat de winkel aan de Korevaarstraat onlangs fors heeft uitgebreid. De winkel is ongeveer drie keer zo groot geworden.

Show

De show is op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur open voor publiek. Toegang en parkeren is gratis. Zaterdag is er live muziek.

number-one-hifi-show-2016

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×