Directeur Martijn Bulthuis van Leiden Marketing studiogast in Cultuur071

Uitzending gemist. Kijk eens aan, de directeur zelf van Leiden Marketing Martijn Bulthuis is studiogast bij Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok. Wat doen ze daar precies, en hoe zien de Signatures Cultuurweken er volgend jaar uit? Verder is er onder meer aandacht voor het Taalmuseum Leiden en het Taalcafé van BplusC. Peter, Peter, Peter Visser is er ook en we draaien ook nog twee sinterklaasliedjes. Dag hoor.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/293775670″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×