Meer bussen over Bio Science Park Leiden

Op zondag 11 december gaat de nieuwe dienstregeling in van het openbaar vervoer. In Leiden en omgeving voert Arriva een aantal wijzigingen door. Zo gaan er in de spits meer bussen over het Bio Science Park rijden.

De buslijnen 221 en 250 rijden ‘s ochtends van Leiden Centraal naar de Darwinweg, Zernikedreef en Einsteinweg. In de middagspits wordt de route in omgekeerde richting gereden. Er is ook een nieuwe bushalte aangelegd voor het Bio Science Park: halte Ehrenfestweg bij de Plesmanlaan, die wordt aangedaan door buslijnen 30, 31 en 38.

De Qliners 361 (van Noordwijk naar Schiphol) en 365 (van Leiden Centraal naar Schiphol) gaan andere routes rijden. Daarnaast komt er een nieuwe Qliner 366, die vier keer per uur tussen Leiderdorp en Leiden Centraal gaat rijden.

Buslijn 176 (en ’s avonds en op zondagen belbus 576) in Zoeterwoude-Dorp wordt opgeheven.

Op arriva.nl/dienstregeling staat uitgebreidere informatie over de wijzigingen in onze regio.

Leiden Regio Zoeterwoude


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×