(Foto: PS|Theater).

PS|theater start crowdfunding voor nieuwe cd

Stadsgezelschap PS|theater start een crowdfunding om een nieuwe cd met de mooiste liedjes van de afgelopen vier jaar te realiseren. In deze jaren zocht het gezelschap naar Het verdriet van Leiden, De hoop van Leiden, Het geloof van Leiden en Het verlangen van Leiden. Dit resulteerde in een reeks voorstellingen met veel bijzondere liedjes.

Nu wil PS|Theater een cd uitbrengen met de mooiste liedjes uit deze jaren. Om de cd te realiseren is geld nodig voor het huren van de studio, het afmixen van de nummers en het drukken van de cd. Daarom is PS|theater een crowdfunding gestart via voordekunst.nl.

Op de cd komen liedjes van de voorstelling Het verdriet van Leiden (op begraafplaats Groenesteeg), Natland (theaterroute door de Mors), Noorderling (theaterroute door de Kooi), Het geloof van Leiden (in de Pieterskerk), Nestelaar (theaterroute door de Pieterswijk), liedjes over de liefde uit Ons Hart en de nieuwste nummers uit de voorstelling Wij van de fabriek (in De Meelfabriek).

Tegenprestaties

Bij een crowdfunding horen ook leuke tegenprestaties. Voor 20 euro ontvangen donateurs een gesigneerd exemplaar van de cd. Bij een hogere gift kan er ook worden gekozen voor een brief van rasechte Leienaar Gerard du Prie (Wil van der Meer) of een gezongen telefonische ode van Rian Evers. Ook zullen Rian Evers en Wil van der Meer huiskamerconcerten verzorgen.

De crowdfunding loopt tot begin december en de cd wordt geleverd in februari.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×