Nieuwe iPhone 7 musthave voor de ware Apple-fan

Met de iPhone 7 die sinds kort in de (web)winkel ligt, doet Apple weer helemaal mee in de hoogste topsegment smartphones. Een toestel dat zich met gemak kan meten met de directe concurrenten.

De iPhone 7 is met zijn 12 megapixelcamera en optische beeldstabilisator ook een perfect fototoestel. Haarscherpe foto’s, zelf bij weinig licht, die je zelfs achteraf kunt scherpstellen dankzij de dubbele cameralens. De infraroodsensor zorgt voor een snellere scherpstelling.

Deze smartphone is een must voor elke Apple-liefhebber. Verkrijgbaar in de kleuren Zilver, Zwart, Goud en Roze. Het geheugen is bij het instapmodel al 32 GB en is uitbreidbaar tot maar liefst 256 GB. De nieuwste iPhone 7 is ook water- en stofbestendig. Een functionaliteit die nog niet eerder voorkwam bij de smartphones van Apple. De binnenkant is voorzien van een speciale rubber afsluiting.

Ook een mooie feature is de vernieuwde touch-sensor van de homeknop. Die ‘voelt’ hoe hard je op de knop drukt, waardoor hij voor verschillende functies gebruikt kan worden. De knop functioneert ook als touch ID-sensor, waarmee je de iPhone 7 kunt ontgrendelen.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×