Politie controleert op vuurwerk en alcohol

1

Zaterdagavond heeft de politie op verschillende locatie vuurwerk- en alcoholcontroles gehouden. Bij de Veurseweg in Voorschoten en de Haagweg en de Lammenschansweg in Leiden moesten alle automobilisten die staande gehouden werden een blaastest ondergaan. Bij bestelbusjes werd de laadruimte gecontroleerd op illegaal vuurwerk.

Voor zover bekend werd er geen vuurwerk aangetroffen. Wel zijn er drie bekeuringen uitgedeeld. Van de ongeveer 900 automobilisten die moesten blazen, bleek er één teveel op te hebben.

Delen
Rabobank Wensenfonds

1 reactie

  1. Mooi om te zien dat de handhaving tegen het illegale vuurwerk hier zo serieus genomen wordt. Door consequent te controleren en op te treden tegen illegaal vuurwerk helpt men om de traditie van het consumentenvuurwerk van haar onjuist negatieve imago af te komen. Benieuwd naar andere feitelijke knelpunten rond de jaarwisseling die ook volledig losstaan van het consumentenvuurwerk, maar wel op haar conto worden bijgeschreven? http://www.behoudconsumentenvuurwerknederland.nl

Je bent nu offline