Fractievoorzitter Klaas de Vries van het CDA Leiden houdt er na de verkiezing in maart 2018 mee op. Wie zijn opvolger wordt, wil de partij via een lijsttrekkersverkiezing bepalen. (Archieffoto: Chris de Waard).

CDA Leiden houdt lijsttrekkersverkiezing

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 wil het CDA Leiden een lijsttrekkersverkiezing organiseren. Klaas de Vries, de huidige fractievoorzitter, houdt er aan het einde van deze periode mee op. Ook stelt hij zich niet meer beschikbaar als raadslid.

De leden van de Leidse CDA-afdeling moeten het voorstel van het bestuur nog wel goedkeuren.

Advertentie

Leiden Politiek


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×