(Foto's: Politie Leiden).

Drugsdealer opgepakt in woning Paramaribostraat

De recherche heeft na klachten van omwonenden een onderzoek ingesteld naar de 29-jarige bewoner van een huis in de Paramaribostraat. Volgens buren verkocht de man al langere tijd drugs vanuit de woning , waardoor overlast ontstond door het komen en gaan van drugsklanten.

De politie viel de woning uiteindelijk afgelopen zondag  binnen en bij de daarop volgende huiszoeking werd 80 gram speed gevonden. De bewoner is opgepakt en inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris. Hij zit nog vast.

Vrijdag hield de politie ook al iemand aan in verband met de handel in speed. Een bekende van de politie fietste in Oegstgeest over de Willem Einthovenstraat met achterop zijn bagagedrager een magnetron. Die had hij zojuist gestolen uit de instelling waar hij verbleef. Hij was onderweg naar het Transferium bij de A44 om het apparaat te ruilen voor speed.

De politie hield de man aan en agenten reden vervolgens door naar het Transferium waar ook de koper werd opgepakt. Hij had twee gram speed in zijn onderbroek. Deze 25-jarige man wordt verdacht van handel in harddrugs en heling.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×