Hillegommse dealer aangehouden op Kooilaan

Agenten hebben dinsdagmiddag op de Kooilaan een 28-jarige man uit Hillegom aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. Agenten zagen een voertuig steeds rondjes rijden in de buurt van de Willem de Zwijgerlaan en de Kooilaan. Zij vertrouwden de situatie niet en besloten de bestuurder te controleren.

Tijdens de staande houding zagen agenten dat de bestuurder probeerde om een plastic tas in zijn broek te verstoppen. Bij de man werden in totaal 24 bolletjes cocaïne, drie bolletjes heroïne en wat hasj aangetroffen. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×