Verbouwde garage als extra woonruimte in zwang

Stel. Je woont ontzettend naar je zin in je eigen droomwoning. Op een unieke plek in een leuke buurt. Eigenlijk ontbreekt er maar een ding. Een beetje extra ruimte. Dat hoeft echt geen probleem te zijn. Een relatief eenvoudige en betaalbare uitbreiding van de woning kan ontegenzeggelijk het verschil maken.

Het aanbouwen van een garage bijvoorbeeld. Met daarin niet alleen een veilige plek voor de auto, maar ook nog meer dan voldoende ruimte voor de opslag van allerlei spullen, waardoor je in de woning zelf ruimte wint voor leukere dingen. Geen auto? De ruimte kan ook prima gebruikt worden als extra kamer. Dat geldt natuurlijk ook voor een bestaande garage die overbodig is (geworden). Wat in alle gevallen geldt is dat het ook van buiten mooi moet zijn afgewerkt. Novadoor garagedeuren bieden zo’n hoogwaardige afwerking.

 

Naast gewone garagedeuren kan er ook gekozen worden voor mooie grote openslaande deuren, roldeuren die langs het plafond verdwijnen en dus nauwelijks ruimte innemen of zijwaartse deuren die extra makkelijk te openen zijn als je snel naar binnen of naar buiten wilt. Lees meer op www.novadoor.nl en bekijk de vele voorbeelden en mogelijkheden.

 

Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×