Betaalbare mooiste dag van je leven

Geluk is natuurlijk onbetaalbaar, maar dat hoeft beslist niet op te gaan voor de mooiste dag van je leven. Een bruiloft kan kapitalen kosten, maar het kan ook voor een spreekwoordelijke grijpstuiver. Zo kent bijna elke gemeente wel een moment in de week voor een gratis huwelijksvoltrekking. De rest heb je redelijk zelf in de hand. Al is enige creativiteit dan wel zo handig.

Wie het slim speelt kan toch vrij eenvoudig een budgetbruiloft realiseren. Naast het kosteloos in het huwelijksbootje stappen met een korte wat zakelijke ceremonie van een minuut of tien valt er ook fors te besparen op vrijwel alle onderdelen van het huwelijksfeest.

Om de beginnen de kleding. Net als bij de reguliere outfit is het bij trouwkleding ook goed mogelijk om een betaalbaar pak te scoren en een goedkope trouwjurk. En die hoeft echt niet onder te doen voor veel duurdere exemplaren.  Je draagt het tenslotte niet elke dag

Het feest kan je natuurlijk ook zo duur maken als je zelf wilt. Of lekker basic. Maak er een ‘American Party’ van en laat iedereen wat meenemen, nodig alleen je naaste familie uit en huur geen zaal af, maar ga lekker naar het strand, een park of een bos. Natuurlijk zijn vrienden en familie op zo’n dag ook voor van alles te strikken. En nog met een brede lacht op het gezicht ook. Zo kunnen ze immers een¬†onuitwisbare bijdrage leveren aan jouw mooiste dag.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×