(Foto's: AS Media).

Spookrijder op N11 rijdt door na veroorzaken botsing

Zaterdagmiddag rond 16.00 uur waarschuwde de politie automobilisten op de N11 richting Alphen aan den Rijn dat hen een spookrijder tegemoet kwam. Ondertussen werd de weg afgesloten zodat er in elk geval geen extra verkeer meer op kon.

Niet veel later bleek dat de waarschuwing van de politie te laat was gekomen. De spookrijder reed tegen het verkeer in richting de A4 bij Leiden en veroorzaakte daadwerkelijk een aanrijding en reed vervolgens door. De spookrijder botste niet zelf op een tegenligger, maar een automobilist die moest uitwijken, kwam in de vangrail terecht. Een ambulance is ter plaatse gekomen om eventuele gewonden na te kijken.

De N11 werd in de richting van Alphen aan den Rijn afgesloten vanaf hectometerpaal 0.4 tot 5.8 in verband met de hulpverlening en onderzoek.

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×