(Foto's: Emile van Aelst / Leidse Glibber).

Zestig eenzame ouderen op kerstlunch in Van der Valk Hotel Leiden

Het Nationaal Ouderenfonds organiseerde woensdag samen met Van der Valk Hotel Leiden een kerstlunch voor eenzame ouderen. Ruim zestig ouderen namen deel aan de lunch. Het koor The Rocking Adults uit Stompwijk zong tijdens het eten een aantal kerstliederen.

Meer dan een miljoen ouderen zijn eenzaam en veel van hen brengen ook de kerstdagen alleen door. Het Nationaal Ouderenfonds en Van der Valk Hotel Leiden organiseerden de lunch om ouderen samen te brengen in deze bijzondere dagen.  Ook steunt het Nationaal Ouderenfonds ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten zoals de BoodschappenPlusBus, de Zilverlijn, stranduitjes en kerstdiners. Alle diensten en activiteiten zijn gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×