Steeds meer online maatwerk bij aankleding woning

Hoewel bij woninginrichting smaak een heel belangrijke rol speelt, willen veel consumenten toch nog steeds ook even de winkel in om bijvoorbeeld een bankstel ook echt even uit te proberen. Voor artikelen waarvoor dat fysieke gevoel minder van belang is, zit online aanschaffen wel goed in de lift.

Waar de afgelopen jaren een duidelijk onderscheid was tussen online oriëntatie en offline aanschaf is dat verschil in rap tempo kleiner aan het worden. Steeds vaker trekt de consument ook online de portemonnee voor allerlei huisraad. Niet in de laatste plaats omdat aanbieders er steeds beter in slagen om maatwerk te leveren.

Waar je een nieuwe bank mischien echt wel even wilt uitproberen, is dat bij een kast of lamp al veel minder belangrijk. Bij gordijnen of raamdecoratie worden de drempels steeds kleiner dankzij allerlei online tools om raambekleding precies op maat te bestellen. Afmetingen, kleur en materiaal, alles kan tegenwoordig steeds vaker online worden aangegeven, waardoor het risico op een miskoop verdwijnt.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×