ook bij Sleutelstad staan de prijswinnende oliebollen inmiddels in de studio. (Foto's: Chris de Waard).

Beste oliebollen bij Bakkerij Tijsterman

2016-12-29-14-34-27In de jaarlijkse oliebollentest van het AD is Tijsterman Bakkers als beste bollenbakker van onze regio uit de bus gekomen. Het van oorsprong Rijnsburgse bedrijf bakt de bollen centraal in Voorhout, maar heeft verkooppunten in de hele regio.

De keurmeesters van het AD proefden de oliebollen in Oegstgeest. Aan de Lange Voort werden de oliebollen beoordeeld met een 8,5. Dat was goed voor plek 10 in de landelijke oliebollentest. “Vooral dankzij een knapperig krokante korst bakt Tijsterman zich de top 10 in. Knap werk. De vulling is goed in balans, prima afbeet. Daar ga je niet zelf voor bakken,” aldus de lovende woorden van de jury.

 

In Leiden zijn de winnende oliebollen verkrijgbaar bij de filialen van Tijsterman in winkelcentrum De Kopermolen in de Merenwijk en in de Stevensbloem in de Stevenshof.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×