(Foto's/video: Chris de Waard).

Brandweer redt vastzittende kraai uit boom

Een kraai in een boom is op zich een natuurlijk verschijnsel, maar toch moest de brandweer aan het eind van de ochtend in actie komen om de vogel te redden. Het dier zat met een poot en een vleugel verstrikt in de takken. Mogelijk doordat het gevederde diertje elders een stuk touw of draad had opgepikt.

Met een ladderwagen werd het dier met tak en al uit een van de bomen op de middenberm vlak bij Leiden Lammenschans geknipt. Eenmaal beneden ontfermde een medewerkster van de dierenambulance zich over de kraai.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×