Vanavond nieuwjaarsreceptie gemeente in Pieterskerk

De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Leiden is echt wel een beetje de place to be zo aan het begin van het nieuwe jaar. Dat vindt burgemeester Lenferink die iedereen van harte uitnodigt om een drankje te komen doen en natuurlijk ook om te luisteren naar de speech van de burgemeester die zoals elk jaar terugblikt en vooruit kijkt.

Burgemeester Lenferink hoopt dat zoveel mogelijk Leidenaren vanavond naar de nieuwjaarsreceptie komen.

De receptie begint om 19.00 uur met een nieuwjaarsconcert voor genodigden en voor mensen die zich hebben aangemeld.  Vanaf 20.15 uur gaan de deuren open voor iedereen. Aanmelden voor het openbare deel is niet nodig.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline