(Foto: Thijs Tegelaar).

Vanavond nieuwjaarsreceptie gemeente in Pieterskerk

De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Leiden is echt wel een beetje de place to be zo aan het begin van het nieuwe jaar. Dat vindt burgemeester Lenferink die iedereen van harte uitnodigt om een drankje te komen doen en natuurlijk ook om te luisteren naar de speech van de burgemeester die zoals elk jaar terugblikt en vooruit kijkt.

Burgemeester Lenferink hoopt dat zoveel mogelijk Leidenaren vanavond naar de nieuwjaarsreceptie komen.

De receptie begint om 19.00 uur met een nieuwjaarsconcert voor genodigden en voor mensen die zich hebben aangemeld.  Vanaf 20.15 uur gaan de deuren open voor iedereen. Aanmelden voor het openbare deel is niet nodig.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×