Singlescafé voor vrijgezellen bij Leiden Marathon

De Leiden Marathon organiseert zondag 21 mei een singlescafé voor hardlopers. Het singlescafé vindt plaats in het nieuwe etablissement La Bastille aan de Burgsteeg 14. Hardlopers die geen partner hebben, kunnen zich daar op de wedstrijd voorbereiden en hun sporttas achterlaten. Na de finish kunnen ze in het café van de inspanning herstellen en andere alleenstaanden ontmoeten.

Single mannen en vrouwen die in Leiden de hele marathon, halve marathon of 10 kilometer lopen en opzoek zijn naar nieuwe sociale contacten en misschien zelfs naar een nieuwe relatie, kunnen voor en na het hardlopen in La Bastille terecht voor een praatje en een drankje. La Bastille is op 21 mei open vanaf 9.00 uur. Vooraf aanmelden hoeft niet.

Leiden Marathon organisator Tjeerd Scheffer kijkt al uit naar de nieuwe liefdes die mogelijk in het singelscafé gaan onstaan. “Het zou niet de eerste keer zijn dat er op de finishlijn iemand ten huwelijk wordt gevraagd!”


Reanne van Kleef sprak met Leiden Marathon organisator Tjeerd Scheffer over het nieuwe singlescafé.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×