(Foto's: Emile van Aelst / Leidse Glibber).

Ondernemend Leiden luidt nieuwe jaar in

Voor de zesde keer op rij werd gisteren een nieuwjaarsreceptie voor ondernemend Leiden georganiseerd. In de Stadsgehoorzaal konden Leidse ondernemers op het nieuwe jaar proosten en nieuwe relaties ontmoeten. Honderden mensen hieven met elkaar het glas.

De receptie werd georganiseerd door Centrummanagement Leiden, Leiden Marketing, Cultuurfonds Leiden, Stichting Werk & Onderneming, Koninklijke Horeca Nederland, BV Leiden, Ondernemers vereniging Bio Science Park en Ondernemersfonds Leiden.

Lees hier het sfeerverslag van de Leidse Glibber.

Economie Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×