(Foto: Politie Leiden).

Vier verdachten in gestolen auto aangehouden op de Haagweg

Agenten hebben dinsdagavond op de Haagweg vier mannen aangehouden die in een gestolen auto reden. De vier werden voor een controle staande gehouden op de Haagweg. Na onderzoek bleek dat het voertuig voorzien was van gestolen kentekenplaten. Ook viel het de agenten op dat het chassisnummer deels onzichtbaar was.

Het voertuig zelf bleek eind augustus vorig jaar gestolen te zijn in Wateringen. Daarop werden de vier inzittenden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Het gaat om drie mannen uit Rotterdam in de leeftijd van 17 en 18 jaar en een 17-jarige man uit Capelle aan den IJssel.

Onderweg naar het bureau vertelden de jongens dat ze onderweg waren naar de dames van plezier in Den Haag. “Gelukkig zijn de jongens door de medewerkers van arrestantenzorg ook goed verzorgd,” zo meldt de politie.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×