Stroomstoring vertraagt mogelijk verspreiding De Ziel van Leiden

Op woensdag 18 januari zouden 50.000 Leidenaren (zonder NEE/NEE sticker) een gratis exemplaar van de Leidse strip ‘De Ziel van Leiden’ in de brievenbus moeten ontvangen. Het stripboek wordt dan samen met het Witte Weekblad huis-aan-huis bezorgd.

De grote stroomstoring die Amsterdam de dag voor de verspreiding trof kan echter roet in het eten gooien. Door achterstanden bij de drukkerij van het weekblad blijft het tot het laatste moment spannend of de krant zal verschijnen. Is dit niet het geval dan zal ‘De Ziel van Leiden’ mogelijk pas met de volgende editie van het weekblad mee gaan.

Inwoners van Leiden kunnen hun gratis exemplaar ook ophalen ophalen bij de bibliotheek filialen van BplusC en boekhandel de Kler op de Breestraat. Dit aanbod is eigenlijk bedoeld voor Leidenaren die de strip na verspreiding toch niet ontvangen hebben. De voorraad is dus beperkt.

Gonny van Alewijk vertelt aan Robbert Beurse over de mogelijke bezorgproblemen

Advertentie

Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×