(Foto's: Emile van Aelst).

Eerste auditieronde Leids Cabaret Festival 2017

In een overvol Galerie Café Leidse Lente werd zondagmiddag de eerste auditieronde voor het 39e VARA Leids Cabaret Festival gehouden. De presentatie was in handen van de winnaar van 2016, Martijn Kardoel.

De tweede auditieronde vindt aanstaande zondag plaats met de negen gekozen kandidaten uit de eerste ronde. De jury gaat zondag beslissen welke kandidaten er doorgaan naar de voorrondes op 6 en 7 februari in de Leidse Schouwburg. Uiteindelijk strijden de drie finalisten op zaterdag 11 februari om de jury- en de publieksprijs.

Meer informatie over het Leiden Cabaret Festival vind je op de website van het festival. Kaarten voor de halve en hele finale zijn uitverkocht, voor de voorronden in de Schouwburg zijn nog  enkele kaarten te koop.

 

 

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×