(Foto's: Reanne van Kleef).

Vernieuwde Fit For Free geopend door Tessa van Schagen

De vestiging van Fit For Free aan de Willem de Zwijgerlaan werd maandag feestelijk heropend door meervoudig Nederlands sprintkampioen Tessa van Schagen. De vloeren van de vestiging zijn vervangen en de sportschool heeft veel nieuwe apparatuur gekregen. Ook is er een digitale ‘Wall of Goals’ te vinden waar de sporters hun persoonlijke doelen op kunnen plaatsen.

“We wilden er voor onze leden echt een feestje van maken”, zegt Manon Seitzinger van de afdeling marketing. “Ook willen we aan de niet-leden laten zien dat we een sportschool zijn voor iedereen. We willen zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen.”


Reanne van Kleef sprak met Manon Seitzinger van Fit For Free over de opening van de vernieuwde vestiging. 

De Leidse Van Schagen sluit zich aan bij die campagne. “De ‘Wall of Goals’ is een heel mooi initiatief om een reden te hebben om in beweging te komen. Zo motiveer je mensen om elke week te komen sporten.” Als topsporter kan Van Schagen ook wat extra’s vertellen over het behalen van doelen. “Ik heb natuurlijk elke keer weer nieuwe doelen en ik weet ook hoe het is om je doelen soms niet te halen. Als je en doel stelt dat je echt leuk vindt, moet het lukken om die te behalen.”


Reanne van Kleef sprak met sprintkampioen Tessa van Schagen en de tachtigjarige Godert over het behalen van sportdoelen.

Eén van de sporters bij Fit For Free is de tachtigjarige Godert. Drie keer per week staat hij om 07.00 uur voor de deur van de sportschool. “Mijn doel is niet om te presteren, maar om m’n tikker aan de gang te houden. Ik heb het hier hartstikke naar mijn zin en ik ga al een klein beetje bij het meubilair horen.”

Van Schagen over de fanatieke Godert: “Ik vind het heel leuk om te zien dat iedereen hier gewoon kan sporten en het naar zijn zin heeft.”

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×