(Foto: Reanne van Kleef).

Politie zoekt getuigen telefoonroof

Een 25-jarige Leidenaar is donderdag 19 januari rond 12.00 uur op de Schipholweg beroofd van zijn mobiele telefoon. De man liep over de Schipholweg in de richting van het station toen bij de Plesmanlaan zijn mobiel uit zijn handen werd getrokken. De Leidenaar zag daarna twee mannen op een zwarte scooter wegrijden richting de Plesmanlaan en vervolgens rechtsaf richting Naturalis. De politie doet onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

De bestuurder van de scooter is een blanke man. Hij droeg een trainingspak en een zwarte helm met witte elementen. De bijrijder is een blanke man met donker, kort, achterovergekamd haar. Hij droeg een zwarte jas, een zwarte spijkerbroek en rode sneakers.

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×