(Foto's: AS Media).

Man zakt in Leiderdorp door ijs

De brandweer heeft vannacht rond 01.00 uur een man van het ijs gered. Aan de Laan van Berendrecht in Leiderdorp zagen voorbijgangers zo’n 25 meter van de kant een man angstvallig op het ijs staan. Zij hebben meteen de hulpdiensten gebeld. Duikers van de brandweer zijn het ijs opgegaan en hebben de man samen met de politie van het ijs af gehaald.

Voordat de man werd opgemerkt door de voorbijgangers was hij al door het ijs gezakt en kopje ondergegaan. Hij wist toen zelf weer uit het wak te klimmen. De man is met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis gebracht.  Waarom hij het ijs op ging, is niet bekend.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×