Ook het LIFF krijgt haar hoofdkantoor in de nieuwe megabioscoop bij Leiden Centraal. (Impressie: Bioscopen Leiden).

Leiden International Film Festival breidt uit dankzij megabios

Het Leiden International Film Festival (LIFF) gaat uitbreiden als over enkele jaren de nieuwe megabioscoop met acht zalen opengaat in het stationsgebied. LIFF-directeur Alexander Mouret is opgetogen: De nieuwe bioscoop zal het mogelijk maken dat het Leiden International Film Festival bij de grootste filmfestivals van Nederland kan gaan horen.” De komende jaren zal overigens ook de Stadsgehoorzaal steeds intensiever als locatie bij het filmfestival betrokken worden.

De nieuwe bioscoop komt in het gebouw De Geus waarvoor de plannen vandaag bekend zijn gemaakt. Het wordt ook de nieuwe hoofdlocatie van het Leiden International Film Festival. De organisatie van het Leiden International Film Festival was nauw betrokken bij de plannen voor de nieuwe bioscoop. In de ontwerpen is rekening gehouden met de groeipotentie en de internationale uitstraling van het filmfestival.

LIFF-directeur Alex Mouret opgetogen over megabios

De twaalfde editie van het Leiden International Film Festival vindt plaats van 25 oktober tot 5 november 2017.

Cultuur Leiden liff megabios


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×