(Archieffoto: Chris de Waard).

Politie pakt verdachte op van schietincident in Leiden Noord

Agenten hielden in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 05.45 uur een 50-jarige man uit Leiden thuis aan als verdachte van het schietincident in de Louise de Colignystraat dat op dinsdag 5 juli 2016 plaatsvond.

Die dag kreeg de politie rond 04.50 uur de melding dat er meerdere knallen gehoord waren in de Louise de Colignystraat. Toegesnelde agenten troffen meerdere kogelgaten aan in een woning. Eén bewoner raakte toen lichtgewond en werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie startte direct een onderzoek naar het schietincident.

In het politieonderzoek kwam de 50-jarige Leidenaar in beeld. Hij werd donderdagochtend in alle vroegte in zijn woning aangehouden. De recherche onderzoekt welke rol de man heeft gespeeld bij het schietincident.

De politie komt nog steeds graag in contact met mensen die meer informatie hebben over deze kwestie. Mensen met meer informatie kunnen contact opnemen met de recherche in Leiden via 0900-8844 of anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×