Friet eten voor het goede doel

Op 26 maart organiseert De Slechte Band een ‘Benefriet’ concert waarbij iedereen friet kan eten en ondertussen iets kan bijdragen aan het goede doel: de Stichting Gehandicapte Kwale.

Annabel van der Meulen in gesprek met Frank van Leeuwen van de Slechte Band.

De Slechte Band was 14 jaar geleden zeer succesvol met de organisatie van de eerste editie van het ‘Benefriet’ concert voor de kinderafdeling van het LUMC. Dit keer is het de bedoeling om geld in te zamelen voor gehandicapte kinderen in Kenia zodat zij kunnen worden voorzien van goede accommodaties.

Bezoekers van de ‘Benefriet’ worden, onder het genot van een drie-gangen-frietdiner, muzikaal vermaakt met het repertoire van De Slechte Band. Daarnaast zal een bingo, een veiling met unieke items en prijzen van Leidse ondernemers de avond tot een feestje maken. Een feestje dat bijdraagt aan het goede doel; de kinderen in Kenia.

Meer informatie over dit evenement is te vinden op de website van De Slechte Band.

Cultuur Leiden benefriet


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×