(Beeld: Emile van Aelst).

Sleutelstad start met sportcolumn 'Linksbuiten'

Er gebeurt veel op sportgebied in Leiden. Elke week trekt duoraadslid en sportwoordvoerder Martijn Otten van PvdA Leiden de stad in voor zijn sportcolumn ‘Linksbuiten’. Daarin praat hij met een politieke insteek met mensen over de sport in Leiden. Het videocolumn wordt samen met Leidse Glibber Emile van Aelst gemaakt.

Voor de eerste afleveringĀ is Otten op bezoek in de Schaatshal Leiden. Daar praat hij over de problematiek rondom de nieuw te bouwen ijshal. Wat zijn de problemen en mogelijkheden? Jeroen Straathof, schaatskampioen en woordvoerder van de ijsclubs, vertelt waarom een nieuwe Leidse ijsbaan zo belangrijk is voor de schaatssport.

Leiden Linksbuiten Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×